Marieholmsgatan 2 , Göteborg

Rörmokare Göteborg Fasta Priser

Varmvattenberedare Installerat & klart

Rörmokare Göteborg

Rörmokare Göteborg Fasta Priser

Fasta Priser

Varmvattenberedare

Installerat & klart

VVS isolering

Vi har relevant utbildning som rörmokare och även över 30 års erfarenhet inom branschen. Tack vare detta kan vi erbjuda ett toppklassigt och professionellt utfört arbete.

Givetvis är service något som vi också värdesätter och våra kunder blir bemötta på det allra bästa sättet.

Vi har därför många nöjda kunder och goda referenser. 

Hos oss får du inte bara hjälp med själva arbetet, utan vi kan också hjälpa till med konsultation inom teknisk isolering. Om du behöver hjälp av oss med exempelvis rörisolering eller isolering av kyla – ta kontakt med oss antingen genom att maila eller ringa.

Oavsett vilken tjänst som ni vill ha så kan ni alltid räkna med en hög service. 

Rörisolering
Rörisolering används för både kall- och varmvatten. Kalla rör isoleras främst för att minska påverkan från omgivningen som t.ex värme och fukt samt undvika frostbildning och kondens. Varma rör för att begränsa värmeförlust och kunna hålla rätt värmegrad. Vi erbjuder tjänster som underlättar i dina projekt.

Kylisolering
Vi kontrollerar och besiktigar så beställaren har fått det som som är bestämt. Vi dubbelkollar så allt är utfört enligt branschstandard.

Ytbeklädnad
Ytbeklädnad på isolerade rör används  beroende på tekniska krav och yttre omständigheter men även för ett estetiskt utseende och för att det är lätt att hålla rent. Vi på VVS Isolering GS Nordic erbjuder tjänster som inkluderar all ytbeklädnad, såsom plastplåt, aluminiumplåt,stålplåt mm.

Rör och ventilmärkning
Med en väl utförd märkning av rör och ventiler är det möjligt att se direkt vad som finns i röret och vilket håll det leder till, samt se vilken ventil som är aktuell för att stänga av rätt flöde. Detta möjliggör en säker avstängning eller öppning utan tidsspill och minimerar risken för misstag.