Marieholmsgatan 2 , Göteborg

Rörmokare Göteborg Fasta Priser

Varmvattenberedare Installerat & klart

Rörmokare Göteborg

Rörmokare Göteborg Fasta Priser

Fasta Priser

Varmvattenberedare

Installerat & klart

Rörmokare Lerum

Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av varmvattenberedare i Lerum samt värmepumpar och golvvärme. Byte av köksblandare, golvbrunnar, tvättställ,  badrumsblandare, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1990 både i och runt Lerum.

VVS  Group AB är ett  VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare.

VVS Group har en filial i Göteborg så vi är väl bekanta med upptagningsområdet runt GöteborgFrölundaLerumAskimMölndalÖrgryteHisingen och Torslanda.

Ring Rörmokare Lerum 010-330 93 93

Rörmokare jour Lerum

VVS Group erbjuder Rörjour i Lerum. för akuta problem inom VVS som stopp i toaletten, värmeproblem och vattenläckage.

Våra servicebilar är utrustade med alla verktyg och allt material för att lösa akuta problem oavsett tid på dygnet. När du behöver en rörmokare i Lerum. akut, kontakta oss.

Oavsett om det gäller värme, VVS, vattenläckage eller stopp i avloppet och tid på dygnet, så hjälper vi dig i Lerum!

Snabb hjälp med rör jour Lerum 010-330 93 93

Erfarna & certifierade rörmokare

Våra rörmokare i Lerum är erfarna med ett gediget yrkeskunnande inom VVS, rörmokeri-service och värmepumpar samt är vana att arbeta med både små som stora projekt inom installation, service och montering för privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar i hela Askim med omnejd. Låt våra behöriga rörmokare hjälpa dig med dinaVVS-arbeten.

Vi är auktoriserade för branschreglerna Säker Vatteninstallation för vilket krävs för att VVS-arbeten ska vara godkända av försäkringsbolag.

Alla våra rörmokare är certifierade rörmontörer och har dessutom utbildningarna:

Avloppsrensning & stopp i toaletten Lerum

Det är lätt hänt att man råkar ut för stopp i avloppet, oftast beror det på att något olämpligt har spolats ner.

Har du fått ut för stopp i toaletten, avloppet eller handfatet och inte tid att vänta flera dagar innan en rörmokare ska komma och lösa problemet?

Vi utför avloppsrensning och avloppsservice med våra professionella avloppsrensningsmaskiner och högtryckspumpar som en jourtjänst dygnet runt, året om i Askim.

Kontakta oss för att få hjälp med ditt stopp i avloppet i Lerum.