Marieholmsgatan 2 , Göteborg

Rörmokare Göteborg Fasta Priser

Varmvattenberedare Installerat & klart

Rörmokare Göteborg

Rörmokare Göteborg Fasta Priser

Fasta Priser

Varmvattenberedare

Installerat & klart

Avloppsrensning Göteborg

  • Fast pris med garanti.
  • Vi löser alla stopp i avlopp.
  • VVS Group är auktoriserade av Säkert Vatten AB

 

Garantivillkor vid rensning av stopp i avlopp
VVS Group  lämnar alltid garanti på sina arbeten och utför  fullständig funktionskontroll. När det gäller stopp i avlopp, så är det garanti att allt fungerar när vi lämnar din fastighet. Vi kan inte garantera avloppssystemets skick och/eller hur det används.

Om Rörmokare jour
VVS Group erbjuder VVS  jour och rörjour av certifierade rörmokare 24 timmar om dygnet, alla årets dagar. Vårt arbetsområde är Göteborg och vi utgår ifrån Kungälv där vi har vårt kontor. Vi jobbar med värmepumpar, varmvattenberedare, toaletter, avlopp och övriga VVS-uppdrag. Vi har bred kompetens och välutrustade servicebilar redo dygnet runt.

Göteborgs rörmokare är snart hos er!

När man råkar ut för stopp i avloppet, toaletten eller vasken har man inte tid att vänta flera dagar innan en rörmokare ska komma och lösa problemet.

Vi erbjuder vår Avloppsrensning I Göteborg och avloppsservice i hela Göteborgs området, med professionella avloppsrensnings maskiner och högtryckspumpar som jour dygnet runt, året om.

Har du fått ett akut stopp i avloppet, toaletten, vasken eller andra avloppsproblem?

Kontakta oss för att få hjälp idag med Stopp I Avloppet I Göteborg !

Även om vi främst fokuserar på kunder som bor i Göteborg kan vi ibland göra undantag för dig som bor utanför Göteborgs län.

Vanliga problem med stopp i avloppet

Stopp i Köksavloppet

Rinner det ner dåligt i köksavloppet?

Vanligaste är att vattenlåset har satt igen sig .

Andra vanliga problem är avloppsstammen har slammat igen helt nedanför anslutning till lägenheten detta medför att vatten från intilliggande och lägenheter ovanför trycker bakvägen och stiger upp i kök.

Detta är ett akut problem och fortsätter det att stiga, svämmas köket över.

Stopp i köket beror oftast på att fett från matlagning och matolja hälls i vasken/diskhon. Matfettet stelnar i rören och täpper gradvis till dem.

Har du ändå hällt matfett i diskhon, testa att spola varmt vatten en längre stund för att det ska lösa upp sig, det förebygger att fettet ska stelna och till slut orsaka stopp i vasken. Undvik dock propplösare och andra frätande kemikalier då det kan skada både dig och ditt avlopp och rörmokare som kommer för att hjälpa dig.

Stopp i golvbrunnen

Det vanligaste är att vattenlåset har slammat igen av hudavlagringar eller hår.
Det förekommer även att föremål sätter sig i vattenlåset, Detta är inte ett akut problem, men bör åtgärdas så snart det går, av den anledningen att vatten som står och pressar mellan golvbrunnen och golvet kan tränga ut i golvet och orsaka skador.

Det luktar avlopp

Den vanligaste orsaken till lukt från avlopp är  att Golvbrunnens vattenlås är uttorkade.

Detta medför att luften kan gå fritt ut och in i avlopp, och man får lukt när luften kommer från avloppet och in i fastigheten.

Ett vanligt problem med uttorkade vattenlås  är att man kan få problem med råttor pga att dom känner dofterna av föda från fastigheten när luften går från fastigheten ner i avloppet.

Stopp i toaletten

Vanligaste felet är att för mycket papper har spolats ner.

Andra vanliga fel är :

Till exempel skräp som tamponger, hushållspapper, tvättlappar, blöjor och bomullspinnar. Du kan enkelt förebygga stopp i avloppet genom att tänka på vad som hamnar i avloppet i badrummet och köket. I toaletten ska bara avföring och toalettpapper spolas ner.

Toalettpappret klarar reningsverken av utan problem eftersom det löser upp sig i kontakt med vatten vilket inte våtservetter eller hushållspapper gör. Annat som slängs i toan orsakar stopp eller försvårar reningen av vattnet.

Kamelkyssen eller Sugproppen en beprövad metod

Den klassiska sugproppen är en annan beprövad metod när det handlar om avloppsrensning. Eller vaskrensare som är ett annat vanligt namn på detta städredskap. Innan du börjar så måste du tejpa igen översvämningshålet i diskhon. Glöm heller inte att trycka fast sugproppen över avloppshålet så att det håller tätt till hundra procent. Om du inte gör dessa åtgärder så kommer effekten bli betydligt sämre.

Därefter fyller du handfatet eller diskhon till hälften med vatten. Ta ett ordentligt tag med båda händerna och pumpa sedan upp och ned. Efter en stund kommer proppen att lossna tack vare sugkraften från sugproppen. Men detta kan behöva upprepas några gånger för full effekt.

Så här ser ett gammalt avloppsrör ut i värsta fall

Då är det läge att byta ut  rören till nya .

Förr i tiden var gjutjärnsrör vanliga men idag istalleras nästan alltid plaströr då dom är både bättre och miljövänligare.