Marieholmsgatan 2 , Göteborg

Rörmokare Göteborg Fasta Priser

Varmvattenberedare Installerat & klart

Rörmokare Göteborg

Rörmokare Göteborg Fasta Priser

Fasta Priser

Varmvattenberedare

Installerat & klart

Rörmokare Kungälv

Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av varmvattenberedare i Kungälv . Byte av köksblandare, Wc,  tvättställ och andra servicearbeten.

Vi har arbetat sedan 1990 både i och runt Kungälv.

VVS  Group AB är ett  VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare.

VVS Group har en filial i Göteborg så vi är väl bekanta med upptagningsområdet runt FrölundaLerumAskimMölndalÖrgryteHisingen och Torslanda

RÖRMOKARE KUNGÄLV

Rörjour Kungälv

VVS Group erbjuder Rörjour i Kungälv för akuta problem inom VVS som stopp i toaletten, värmeproblem och vattenläckage.Våra servicebilar är utrustade med alla verktyg och allt material för att lösa akuta problem oavsett tid på dygnet. När du behöver en rörmokare i Kungälv akut, kontakta oss.

Erfarna & certifierade rörmokare

Våra rörmokare i Kungälv är erfarna med ett gediget yrkeskunnande inom VVS, rörmokeri-service och värmepumpar samt är vana att arbeta med både små som stora projekt inom installation, service och montering för privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar i hela Kungälv med omnejd. Låt våra behöriga rörmokare hjälpa dig med dinaVVS-arbeten.Vi är auktoriserade för branschreglerna Säker Vatteninstallation för vilket krävs för att VVS-arbeten ska vara godkända av försäkringsbolag.

Alla våra rörmokare är certifierade rörmontörer och har dessutom utbildningarna:

 

Vi eftersträvar att alltid utföra arbeten med hög kvalitet och ha nöjda kunder